Javni poziv nezaposlenim i socijalno ugroženim kategorijama

Na temelju članka 39. Statuta općine Žepče („Službeni glasnik općine Žepče“, broj 4/09), Općinski načelnik raspisuje Javni poziv dugoročno nezaposlenim osobama i socijalno ugroženim kategorijama stanovništva koje su evidentirane na Birou rada Žepče za sudjelovanje u aktivnostima programa potpore zapošljavanju kroz javne radove koje implementira Općina Žepče uz potporu Projekta „Lokalni integrirani razvoj“ u 2018. godini.

Opširnije...

Javni poziv za dodjelu sredstava za realizaciju programa, projekata i srodnih aktivnosti iz oblasti zaštite okoliša za 2018.godinu

Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona raspisalo JAVNI POZIV za dodjelu sredstava za realizaciju programa, projekata i srodnih aktivnosti iz oblasti zaštite okoliša za 2018.godinu.

Opširnije...

Žepče: Anketa o radnoj snazi Federacije BiH

Iz Federalnog zavoda za statistiku obavještavaju sve građane općine Žepče da će se u razdoblju od 09. do 22. travnja, 2018.godine, u skladu sa Planom i Programom provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH na teritoriju naše općine provesti Anketa o radnoj snazi.Anketiranje kućanstava na terenu će obaviti anketari koje je ovlastio Federalni zavod za statistiku.
Anketa se provodi po uzorku izabranih kućanstava na području naše općine.

Osnovni cilj Ankete o radnoj snazi je dobivanje podataka o osnovnim radnim karakteristikama našeg stanovništva i procjene ukupne radne snage u zemlji.

Iz Federalnog zavoda za statistiku mole sve građane za razumijevanje, potporu i suradnju u provođenju navedenih aktivnosti.
Prikupljeni podaci iz Ankete su povjerljivi i isti će se, u skladu s odredbama Zakona o statistici Federacije BiH koristiti isključivo u statističke svrhe.

Stranica 1 od 48