OŠ Žepče: Evidencija/upis djece-polaznika za program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Iz OŠ Žepče obavještavaju  o evidenciji/upisu djece-polaznika programa obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja u godini pred polazak u osnovnu školu za školsku 2019./2020. godinu


Evidencija/upis djece-polaznika za program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja u godini pred polazak u osnovnu školu u školskoj 2019./2020. godini vršit će se 20., 21. i 22.1.2020. godine od 11:00 do 13:00 u uredu pedagoginja.


Prilikom evidencije/upisa nije potrebno prisustvo djeteta niti prilaganje bilo kakve dokumentacije.

JP Komunalno Žepče: Obavijest potrošačima vodovoda o zaštiti instalacija zbog niskih temperatura

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Obavještavaju se korisnici vodovodnih usluga da u što kraćem roku izvrše zaštitu svojih vodomjera - vodomjernih šahti.

S obzirom na iznimno niske temperature u prethodnih nekoliko dana prijeko je potrebno zaštititi vodovodne instalacije od smrzavanja.                                                             

Potrebno je zaštiti vodovodne instalacije, prvenstveno okno vodovodnog priključka, te instalacije koje su više izložene hladnoći, kao vanjske slavine, cijevi koje su izvan objekata i u negrijanim objektima, kao što su vikendice, garaže i slično.

Molimo korisnike da u što kraćem roku postupe po našem obavještenju kako ne bismo imali gore navedene probleme, obavještavaju iz JP komunalno Žepče.

Žepče: Javna rasprava na Nacrt odluke o osnovnoj školi

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Služba za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče dana 16. 01. 2020. godine s početkom u 12,00 sati u sali Općinskog vijeća Žepče održat će Javnu raspravu na Nacrt odluke o osnovnoj školi.


Pozivamo sve zainteresirane  fizičke i pravne  subjekte s područja Općine da se odazovu  ovoj  Javnoj raspravi i da daju svoj doprinos njenom provođenju, priopćili su iz Službe za opću upravu i društvene djelatnosti.

Odluku možete preuzeti klikom na link: ODLUKA

JU Centar za socijalni rad Žepče: Izvršena isplata prava iz socijalne zaštite za studeni 2019.

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

U ponedjeljak,  06.01.2020. godine izvršena je isplata za mjesec studeni/novembar 2019.
godine za sljedeće oblike prava iz socijalne zaštite

1. Porodilje koje nisu u radnom odnosu za 11./2019.
2. Stalne novčane pomoći za 11./2019.
3. Smještaj djece u drugu porodicu 11./2019.
4. Dječji dodatak za 11./2019.
5. Isplata za porodilje u radnom odnosu za 11./2019.
6. Troškovi medicinskog vještačenja 11./2019.
7. Smještaj u hraniteljsku porodicu 11./2019

Razvojna agencija Žepče: Poziv na anketiranje

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Razvojna agencija Žepče provodi prvo istraživanje u području zapošljavanja osoba s invaliditetom na općinama Žepče, Zavidovići i Maglaj. Podršku istraživanju pruža Market Mekers projekt i Švicarska vlada u BiH.

 

Cilj istraživanja je unaprijediti položaj osoba s invaliditetom kroz identifikaciju novih prilika za zapošljavanje i kako bi se pribavili pouzdani podatci i detaljno  uvidio odnos ponude i potražnje u vezi sa zapošljavanjem osoba s invaliditetom.

Istraživanjem će biti obuhvaćen uzorak 180 osoba s invaliditetom i 36 poslodavaca. Na temelju prikupljenih odgovora od strane osoba s invaliditetom i poslodavaca izradit će se program obuke/kursa prilagođen osobama s invaliditetom u skladu s potrebama poslodavaca. Planirano je da kroz obuke prođe najmanje  24 osobe s invaliditetom.

Pozivamo osobe s invaliditetom i poslodavce s područja općina Žepče, Zavidovići i Maglaj  da izraze interes za uključivanje u anketiranje i podrže aktivnosti koje će doprinijeti poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom.

Upitnik je dostupan u Razvojnoj agenciji Žepče i može biti dostavljen na zahtjev.

Prikupljeni podaci koristit će se samo za potrebe istraživanja.

Više informacija o projektu možete naći na adresi www.razepce.com a možete nas kontaktirati  putem e –mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 032 880 273. Adresa RAŽ-a je Ulica Prva bb Dom kulture Žepče.

Za vrijeme blagdana pojačane mjere policije na prevenciji i sankcioniranju neovlaštene prodaje i upotrebe pirotehnike i vatrenog oružja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Iz PU Žepče dobili smo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani,


Povodom predstojećih vjerskih i novogodišnjih praznika očekuje se povećana nezakonita i neovlaštena prodaja i upotreba pirotehničkih sredstava, kao i upotreba vatrenog oružja. Navedena pojava je nezakonito ponašanje, te građani koji navedene radnje vrše, izravno krše Zakon, te ugrožavaju svoju sigurnost i sigurnost drugih, što sa sobom nosi velike rizike koji se ogledaju u trajnim posljedicama po živote i zdravlje građana, a posebno djece i maloljetnika, uznemiravanje građana, narušavanje javnog reda i mira, kao i moguće izazivanje požara i eksplozija.


Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK apelira na građane da ne kupuju i upotrebljavaju pirotehnička sredstva, te da predstojeće praznike provedu i proslave dostojanstveno, bez upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstva, uz napomenu i upozorenje da će u navedenom periodu pripadnici MUP-a pojačati aktivnosti i rad u cilju suzbijanja ovakvih pojava, te da će se svako nezakonito ponašanje, sukladno zakonu sankcionirati (KZFBiH i Zakon o JRiM-u ZDK, čl.3, stav 1, točka 21 i 22, kažnjivo po čl.6, stav 1, tačke 1 i 2 pomenutog Zakona).

Propisana novčana kazna od 200-500 KM i 150-400.

Molimo vas za razumijevanje i suradnju, kaže se u informaciji iz PU Žepče.

Stranica 1 od 87