Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Poziv za sudjelovanje na natječaj za najbolji individualni literarni i likovni rad učenika osnovnih škola u sklopu manifestacije „Dječja nedjelja 2018“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

S ciljem promocije dječjih prava u sklopu manifestacije „Dječja nedjelja 2018“, čiji je nositelj ove godine JU „Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko- dobojskog kantona“, pozivaju se sve škole na sudjelovanje na natječaju za najbolji individualni literarni i likovni rad učenika na temu dječjih prava.

Zadate teme za individualne literarne i likovne radove u sklopu Dječjih prava su:
1. Živim, dakle postojim.
2. Isti smo jer volimo, radujemo se i plačemo isto.

Nagrade za najbolje literarne i najbolje likovne radove su određene po uzrasnoj dobi i to kategorije učenika od 1. do 5. razreda i od 6. do 9. razreda s tri najbolja rada. Najbolji radovi bit će nagrađeni novčanom naknadom u iznosu od 150,00 KM, drugo mjesto za 100,00 KM, i treće sa 50,00 KM.

Uvjeti natječaja jeste prijava učenika ispred škole sa slanjem originalnog rada učenika s nazivom rada i ličnim podacima autora rada, te kontakt podacima škole.
Natječaj je otvoren od 02. do 09.10.2018. godine, a radovi se mogu dostaviti osobno ili poslati putem pošte s naznakom „ZA KONKURS DJEČJA NEDJELJA „ , JU „Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko- dobojskog kantona“ ul. Saliha Cakana Mulalića br. 5, Zenica.


„Nadamo se da ćemo na ovaj način dati doprinos u učenju o dječjim pravima, te da će odziv i učešće škola biti što veći“, poručili su iz JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko- dobojskog kantona .