Održana proširena sjednica Udruženja penzionera / umirovljenika Žepče

U četvrtak 16. studenog 2017. godine,održana je proširene sjednica organa upravljanja, u čijem su radu sudjelovali članovi Izvršnog odbora, Štaba za proteste i povjerenici svih mjesnih udruženja Općinske organizacije penzionera / umirovljenika Žepče. Kao gosti nazočili su Mustafa Trakić, predsjednik Kantonalnog saveza i Meho Mostarlić, predsjednik Udruženja Zavidovići. Sjednica je bila uspješna i sva su izvješća i informacije usvojene s određenim primjedbama , koje će u daljem postupku uzeti u obzir. Nazočnima je prigodni pozdravni referat, povodom 20-e obljetnice Dana penzionera / umirovljenika FBiH, pročitao predsjednik Skupštine udruženja gospodin Ramiz Skoko. Minutom šutnje odata je počast svim preminulim umirovljenicima.

Opširnije...

Svake srijede u Žepču "Građanski sat s predsjedavajućim OV"

Odlukom Općinskog vijeća Žepče, u cilju dobre suradnje i komunikacije između Općinskog vijeća i građana, uveden je " Građanski sat s predsjedavajućim OV Žepče", koji će se održavati svake srijede od 8:00 do 10:00 sati.

U naznačenom terminu građani će imati priliku izravno, u uredu predsjedavajućeg OV Muhameda Jusufovića, iznijeti svoje prijedloge, sugestije, inicijative, pohvale i nezadovoljstvo kada je u pitanju rad i funkcioniranje Općinskog vijeća u Žepču.

Opširnije...

Najava : 10. Žepačko prelo u Rugvici kod Zagreba

U subotu 25. studenog 2017. godine s početkom u 19 i 30 u restoranu „Ćurak“ u Rugvici održat će se, jubilarno, 10. Žepačko prelo. Nastupaju : Matej i Kiki, Taše i Petrović, Braća Jelić, Braća Kapular, Župljani , Pero Zovko, Bosanski Žubor i mnogi drugi pjevači izvorne glazbe. Igrama i zabavnim programom nazočnoj publici predstavit će KUD Žepče i KUD Hrvata BiH iz Rugvice. Ulaz za posjetitelje 50 kuna.

Obavijest za korisnike gradskog vodovoda Žepče

Iz JP Komunalno Žepče obavještavaju korisnike o ispravnosti vode s obzirom na to da dolazi razdoblje obilnijih padalina i imajući u vidu negativne posljedice sječe šume u području otvorenog vodozahvata "Ravna Rijeka" za očekivati je češća zamućenja vode u gradskom vodovodu.

Opširnije...

Stanko Knežević iz Žepča jutros krenuo na put do Vukovara dug 180 kilometara

Jutros u 8 sati prijatelji, obitelj i kolege ispratile Stanka Kneževića na put od Žepča do Vukovara dug 180 kilometara .
Kao što ste mogle čuti u programu Radio Žepča i pročitati na našem portalu, u organizaciji Udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ i Žepče i Udruge BUŠIĆI Žepče, danas 16.11.2017. godine otpočela je biciklistička vožnja koja će simbolično povezati Žepče s gradom Vukovarom u znak sjećanja na poginule branitelje u domovinskom ratu u Žepču i Vukovaru, ali i u znak sjećanja nedavno preminulog člana Udruge Mirka Sinanovića Pjenu , koji je trebao ove godine sudjelovati u biciklističkoj vožnji.

Opširnije...

Dan otvorenih vrata u vojarni "Josip Karimović Grabo" u Žepču

Danas 14.studenoga 2017. godine od 13,00 do 16,00 sati u sklopu obilježavanja dvanaeste obljetnice od ustroja Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (1. prosinca) u vojarni Topničke bojne „Josip Karimović Grabo“ Žepče upriličeni Dani otvorenih vrata.

Pripadnici Topničke boje ugostili su 150 učenika završnih razreda Osnovne škole „Žepče“ koji su se izravno imali priliku upoznati sa svakodnevnim obvezama i načinom života, opremom i naoružanjem koje je na uporabi u bojni.

Opširnije...

Planirana isključenja električne energije sutra u Žepču

JP Elektroprivreda „HZ – HB“ DP Centar, poslovnica „Elektro – Žepče“ obavještava potrošače električne energije, da će zbog radova, dana, 16.11.2017. godine struja biti isključenja:

na trafostanicai DV 10 kV "BRANKOVIĆI" (naselja Debelo Brdo, Vrbica, Gornji Lug, dio naselja Donji Lug, Radunice, Gromilice, Jukići i Brezici) u  vremenu od 08:00 – 11:00 sati.

Opširnije...

"Večer sjećanja" u petak u Žepču

U petak 17. studenoga 2017. u 18 sati kod Središnjega spomen obilježja poginulim braniteljima Domovinskoga rata u Žepču bit će upriličena "Večer sjećanja", kada se na poseban način prisjećamo žrtve Vukovara, grada heroja, ali i svih drugih hrvatskih stratišta.

Opširnije...

Potkategorije

Stranica 1 od 212