Subota, Kolovoz 18, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Žanin Pavlović iz Žepča bori se za prestižnu titulu izbora Miss BiH za Miss Svijeta

Žepčanka Žanin Pavlović nalazi se  sa ostalim finalisticama izbora Miss BiH za Miss svijeta u prekrasnom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" u Antaliji u Turskoj.


Dvadese i tčetiri najljepše djevojke iz BiH, među kojima je i Žanin, nastavile su s pripremama za finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta. Žaninin je svoje oduševljenje sudjelovanjem na ovom natjecanju željela podijeliti sa svojim sugrađanima i lokalnim medijima. Javila iz Turske i kazala da joj je velika čast predstavljati svoj grad na ovom natjecanju. "Kad vidim koliko me Zepčaci podržavaju već se osjećam kao pobjednica, ostalo mi ništa nije bitno", kazala je Žanin.

Što se tiče priprema, prema riječima direktorice Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta Stele Zubak Jovanović, djevojke su počele s probama koreografija za scenski nastup, video i photo session za potrebe produkcije ovog jedinstvenog državnog projekta te za potrebe oficijelnog kataloga izbora, photo session za internetske stranice i društvene mreže te fotografije djevojaka za potrebe modnog book-a.

Laskavu titulu Miss Interneta ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna agencija Abc models na Facebook-u te pratiti stranicu na Instagramu " Abc models mgmt International ". Glasovanje je otvoreno do 1. listopada. Dvadesetdrugi izbor Miss BiH za Miss Svijeta će se održati u Sarajevu u nedjelju 1.listopada u Kongresnoj dvorani hotela " Terme " na Ilidži.