Subota, Lipanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Sretan Svjetski dan radija

Glavna konferencija UNESCO-a je, na svom 36. zasjedanju 2011. godine, proglasila 13. veljaču za Svjetski dan radija.
U 2018. godini Svjetski dan radija će se obilježiti po sedmi put, i tim povodom UNESCO poziva sve radio stanice da se kroz svoje programe uključe u obilježavanje ovog dana. Tema Svjetskog dana radija za 2018. godinu je Radio i sport.


Obilježavanje Svjetskog dana radija ima za cilj da poveća svijest javnosti i medija o značaju radija; da potakne donosioce odluka da se uspostavi i osigura pristup informacijama putem radija; kao i da se unaprijedi mreža i međunarodna suradnja između radio emitera.


Podsjećamo Radio Žepče prošle, 2017. godine obilježio je deset godina rada i postojana, program smo počeli emitirati 10. listopada 2007. godine riječima“ Poštovani slušatelji pratite eksperimentalni program Radio Žepča“.


Od svog osnutka do danas, Radio Žepče svakim danom bilježi sve veći slušanost kako u našoj općini tako i šire. Slušani smo i medijski prisutni i nama susjednim općinama Zavidovići i Maglaj, te s pravom možemo reći da smo najslušaniji lokalni mediji u našem okruženju.


Povodom današnjeg dana, Svjetskog dana Radija u programu Radio Žepča od 17,00 sati poslušajte razmišljanja naših slušatelja o potrebi, značaju radija kao medija, koji je unatoč visoko razvijenoj tehnologiji, kao izvor informacija, ostao sve prisutan mediji u našim domovima.