Subota, Lipanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepče: Održana promocija knjige Vrtlari Božje bašte

U subotu 8. srpnja,  2017. godine, u restoranu Suveniri u Žepču upriličena je promocija knjige, Vrtlari Božje bašte,  Žepčanke Vesne Alić.


U ugodnoj i opuštenoj atmosferi o knjizi su govorili, direktorica JU Opća biblioteka Žepče Sabina Maličbegović kao suizdavač, Arif Odobašić urednik , Anesa Džinić je bila moderatorica promocije, a radila je i lekturu knjige. U ime izdavača kuće  Minex d.o.o  iz Zenice, nazočnima se obratio i Ibrahim Meškić.


Na početku ugodnog druženja autorica Vesna Alić srdačno se svima zahvalila na dolasku i potpori da ova knjiga, pisana iz duše, ugleda svjetlost dana  naglašavajući da joj je upravo prijateljstvo sa mnogima koji su se odazvali promociji  dalo  snagu  i podstrek za rad.


U kulturno- zabavnom dijelu promocije, svoj doprinos dali su Adem Zečak ,  Marko Markanović ,  Semin Smajlović  i Željka   Tomić.


Promocija je bila prodajnog karaktera, a ostvareni prihod  će biti upotrjebljen u humanitarne svrhe, za pomoć djeci bez roditeljskog staranja, u suradnji s Centrom za socijalni rad Žepče.


Promociji su se odazvali mnogobrojni uvaženi gosti političkog, gospodarskog i društvenog života Općine Žepče.
Vesna Alić je rođena 1966. Godine u Doboju. Osnovnu i srednju školu je završila u Žepču. Pohađala je i Filozofski fakultet u Sarajevu, gdje je studirala slavistiku. Od 1997. godine s obitelji živi u Americi.

M.M.