Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

U rad puštena rasvjeta u MZ Begov Han

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sinoć je u sklopu obilježavanja Dana općine Žepče u MZ Begov Han podružnici Begovina-Kosići svečano puštena u rad javna rasvjeta. Sredstva u vrijednosti od 22.000 KM osigurala je općina Žepče.

Načelnik općine Mato Zovko i predsjednik MZ Selver Jusufović pustili su u rad javnu rasvjetu Predsjednik MZ zahvalio se općini Žepče i kazao da se nada da će i budući projekti u ovoj mjesnoj zajednici biti uspješno realizirani.

Jučerašnjem događaju prisustvovali su i predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, Namik Maličbegović pomoćnik načelnika Službe za gospodarstvo i financije, direktori javnih ustanova te brojni okupljeni mještani.

Načelnik je podsjetio da u općini ima 48 mjesnih zajednica koje treba poredati po prioritetima na zadovoljstvo svih stanovnika općine. Kazao je da su ove godine u MZ Begov Han asfaltirani dijelovi puteva, ovih dana su ponovno strojevi na terenu, a sada je došla na red i javna rasvjeta, naglasio je i da se nada kako će puštanje u rad ove javne rasvjete doprinijeti jačanju medu susjedskih odnosa. Načelnik se zahvalio i Elektroprivredi BiH koji su izašli u susret pri realiziranju projekta kao i svima drugima koji su dali potporu pri realiziranju ovoga projekta.

Izvođač radova bilo je poduzeća TING d.o.o Žepče.

A.T