Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepački salezijanci kod Općinskog načelnika

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U petak, 11. lipnja 2021. godine, općinski načelnik Mato Zovko je primio žepačke salezijance u sastavu don Milan Ivančević, don Ivan Širić, don Ivan Veriga, brat salezijanac Domagoj Bešlić i brat salezijanac Pero Drmač. Sastanku je prisustvovao i pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić.

Salezijanci su upoznali Načelnika s novim smjenama u rukovodstvu Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče i Salezijanske zajednice u Žepču.

Dosadašnji ravnatelj KŠC-a don Milan Ivančević, odlukom provincijala Hrvatske salezijanske provincije odlazi iz Žepča u Split. Za novog ravnatelja KŠC-a će biti imenovan don Ivan Širić, rođeni Žepčak. Za poglavara Salezijanaca u Žepču dolazi don Mirko Barbarić, bivši ravnatelj KŠC-a „Don Bosco“ Žepče.

Salezijanci su zahvalili Općinskom načelniku na potpori i suradnji kroz protekle godine, te predstavili planirane aktivnosti u budućnosti, osobito vezano za funkcioniranje novog Učeničkog doma u sastavu KŠC-a.

Načelnik se zahvalio salezijancima za neizmjeran doprinos u odgoju i obrazovanju mladih u Općini Žepče, te obećao suradnju i potporu budućem rukovodstvu koliko god to bude moguće.