Četvrtak, Prosinac 12, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Doboj open 2016: 6 zlatnih, 5 srebrnih i 4 brončane medalje za KK „Viktoria“ Žepče

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Međunarodni karate turnir “Doboj open 2016”, i ove godine je organizirao Karate kluba „Sloga“ iz Doboja, a učešće na istom je uzeo i KK „Viktoria“ Žepče. Na ovom, sada već tradicionalnom natjecanju, sudjelovalo je oko 810 natjecatelja iz 42 kluba sa područja RS, Federacije kao i iz Srbije. Sudionici su svoje vještine pokazali u katama i borbama, ekipno i pojedinačno u svim uzrasnim kategorijama.

Viktorijanci, odlični kao i uvijek, u Žepče su se vratili sa 5 zlatnih medalja pojedinačno, a osvojili su ih; Leonora Jakić, Josipa Adžić, Domagoj Jakić, Mihaela Banoža i Frančeska Jakić, kao i jedno zlato ekipno u kategoriji kate juniorke.

Pet medalja srebrnog sjaja, kući su donijeli David Jakić, Martina Jakić, Klara Mrkonjić, Matea Radić i Luka Lovrić, dok su četiri brončane medalje u Žepče donijeli Adna Selimović, Manuel Ivandić, Marko Pavlović i Jana Dragić.

Iz kluba poručuju da su i više nego zadovoljni postignutim rezultatima, te da nastavljaju sa pripremama za turnir u Gradačcu koji će ujedno biti i kontrolni meč za djevojke koje su izborile plasman na Balkansko prvenstvo u Sarajevu koje će se održati u prosincu.