Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Prošlogodišnje pobjednice ŽOK “Žepče” zauzele 2. mjesto na “Street Volleyball” turniru u Zenici

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Proteklog vikenda Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica bio je organizator i domaćin 3. po redu “Street Volleyball” turnira za djevojke.

-Naš turnir polako već postaje tradicija, a naredne godine se nadamo većem odzivu ekipa. Naš mali festival odbojke je privukao pažnju građana Zenice koji su imali priliku da uživaju u pregršt odličnih poena i u zaista lijepoj odbojci, kažu iz Organizacije turnira.

Pehar prvaka od ekipe Žepča ove godine je preuzela ekipa OK “Prijedor” iz Prijedora. Prošlogodišnji prvaci ŽOK “Žepče” zauzeli su 2.mjesto, a podmlađena ekipa OK Čelik-R je osvojila 3.mjesto, ali i simpatije mnogobrojne publike. Čestitke pripadaju svim ekipama, sudionicama turnira, objavili su iz OK Čelik-R Zenica.
Na ovom turniru OK Čelik –R se oprostio od njihove dugogodišnje prvotimke Dženite Ibrašimović, koja svoj životni put nastavlja u Njemačkoj.
-Ovim putem Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica se zahvaljuje na trudu, radu i odanosti kroz dugi niz godina, te Dženiti želimo uspjeh i sreću u budućnosti, kažu iz OK Čelik-R Zenica.

Iz organizacije zahvaljuju svojim partnerima, sponzorima i prijateljima koji su svojim nesebičnim doprinosom omogućili organizaciju turnira, a to su:
Grad Zenica i Sportski savez Grada Zenice, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK,

J.P Za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica, FUEL Boss d.o.o Zenica, Travel Agency BISS-TOURS Zenica, Rayex d.o.o Zenica, Caffe & Food Bar “FILM”.


Zenicablog.com