Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

FOTO: Završne aktivnosti Dana otvorenih vrata Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama u Žepču

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK, Poslovna jedinica Žepče/Maglaj u suradnji s JU Dom kulture Žepče i vrtićem Mumi danas je na platou Doma kulture Žepče upriličila završnu manifestaciju povodom zatvaranja Dana otvorenih vrata Centra.


Tijekom današnje aktivnosti upriličeno je druženje djece uz kreativne radionice i prezentaciju proizvoda s radionica odraslih korisnika Centra u Žepču.


„Cilj naših aktivnosti je upoznati lokalnu zajednicu s radom i djelovanjem Centra u Žepču, druženje korisnika sa svojim drugarima iz vrtića, uključivanje u zajedničke aktivnosti, te podizanje svijesti lokalne zajednice s potrebama ove populacije“ kazala je za Radio Žepče voditeljica poslovne jedinice Dnevni centar Žepče/Maglaj, Jelena Stojšin.Inače, aktivnosti Dani otvorenih vrata JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK započeli su 10. lipnja i traju do danas.
U okviru Dana otvorenih vrata, korisnici Centra u Žepču su se predstavili izložbom kreativnih radova pod nazivom Naš čarobni svijet“, koja je bila postavljena u galeriji Ljerke Njerš, a koju su naši sugrađani imali prigodu pogledati u protekla tri dana.


 Današnja zajedničko druženje uz kreativne aktivnosti, na platou Doma kulture u Žepču, je završna aktivnost Centra u Žepču.