Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Foto:Zdravko Čolić oduševio publiku u zeničkoj areni

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 Regionalna zvijezda, Zdravko Čolić, nakon punih 7 godina ponovo je svojim bezvremenskim hitovima počastio publiku u zeničkoj Gradskoj areni „Husejin Smajlović“.

Ljubitelji Čolićevih pjesama su tri sata pjevali zajedno s njim tokom trosatnog koncerta. Zanimljivo je bilo vidjeti da Čoline pjesme pjevaju, kako oni stariji, tako i najmlađi ljubitelji muzike.

„Beral Music“ se i ovim koncertom potrudio publici u Zenici prirediti još jedan spektakl, a s pravom se može reći, da je te subotnje večeri, Čolin koncert bio najbolji provod na Balkanu, uz spektakularnu binu, plesače i plesačice i našu najveću zvijezdu.

Koncert je otvoren pjesmom „Produži dalje“, a nakon nje su se mogli čuti, kako stari, tako i novi hitovi Zdravka Čolića, koji su jednakom energijom publiku u areni držali na nogama.

Izvedbom pjesme „Jedna zima sa Kristinom“ pokazala je još jednom da Čolićev talent i neprikosnoveni glas godinama ne blijedi.

Dodajmo još i to da je Radio Žepče i ovaj put bio medijski pokrovitelj događaja i da je svoje slušatelje nagradio besplatnim ulaznicama za još jedan spektakl.